AKTUELNO

Ludi zbog glasina koje kruže o Sanji.

Voditelj Milan Milošević je večeras ušao u najgledaniji rijaliti šou program "Zadruga 2", kako bi sa aktuelnim učesnicima razgovarao o temama koji su obeležile prošlu nedelju. Jedna od njegovih sagovornica bila je i Jovana Tomić Matora. Voditelja je najviše zanimalo kako se Jovana i njena devojka Sanja Stanković osećaju posle žestokih sukoba sa Pavlom Jovanovićem i Zoricom Marković. Podsetimo, oni su već nekoliko dana u sukobu zbog optužbi koje su upućene Sanji Stanković, Jovaninoj devojci.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VOLELA BI DA SE UDA ZA MARKA I DA MU RODI DECU: Luna otkrila kakve planove imaju ona i Miljković, pa ga uporedila sa Slobom, a onda je spomenula Gastoza! (VIDEO)

Matora je pokušala da Milanu objasni razlog zbog čega je Pavle izneo takve stvari o njenoj izabranici.

Mislim da to ima veze sa Draganom. Ja sam igrala sa Draganom, a on se osetio ugroženim, pa je meni tako vratio. Dobio je neku osvetu, osvetio se meni. Mene je iznerviralo što je lagao i što je izmislio. Sanja mi je jedina bolna tačka - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelja je zanimalo zašto je burno reagovala kada je Pavle to pričao, a sa Markom Miljkovićem nije u lošim odnosima, iako je i on govorio čime smatra da se Sanja Stanković bavila.

Niko nije prešao preko toga, desila se napolju ozbiljna tuča između Marka i mene. Po ulasku sam zamolila i Sanju da ne produbljujemo tu svađu, jer bih ja burno reagovala - odgovorila je Tomićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati o čemu je sve Tomićeva govorila.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'